Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flockens lag

 

bort med dig
ut ur livet

först mjuka nospuffar
i riktning mot periferin
sedan blixtrar huggtänderna

fattar du inte?
bort!

gå och låt mossan växa över dig
göm dig och glöm dig
du finns inte mer

det är då man sticker svansen mellan bakbenen
morrar dovt
och backar

bort
ut ur livets cirkel av kött
och röd märg




Dagbok av Måna N. Berger
Läst 528 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-04 05:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
JÄRNSPIKAR!!!!...naturens hårda lag, den alltid närvarande överallt.... även ibland oss..bokmärks bums!!!
2009-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Men då finns Lazze här...
2008-09-04
  Måna N. Berger
Måna N. Berger