Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra Fjäril

Du vackra fjäril med frostbelagda vingar
kysser sommarängens blommor till tröst.

Likt tidens vingslag du svingar,
mot livets skymningshöst.

Jag lät dig flyga ur min hand,
dina vingar skimrade vackrare än någonsin.

Du längtade till fjärilarnas land.
Nu vet jag din dröm slagit in.

Du vackra fjäril öppnade höstens grind,
med frostbelagda vingar flög du mot fjärilarnas strand.

En sista hälsning ska föras med sommarens vind,
vi mötas åter en gång bakom regnbågens rand.



Farväl Anna-Karin....













Fri vers av wildrosen
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-04 10:41



Bookmark and Share


  Maria T
Jag lägger mitt varma tack i
sommarens vind
och låter den fläkta din kind
2008-10-10

    vide
vackert så det lockade mig till tårar...
2008-10-01

    Bodil Sandberg
Jesses så bra du skriver!..så vackert och vilka ypperliga rim..applåder applåder..tack!!!
2008-09-29

    snöö
Mycket vackert och fint skrivet!
2008-09-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker, och denna syn av fjärilar i den höststrålande solen är så otorligt vackert. Mycket underbart poetat!/B
2008-09-04

  mare VIP
helt underbar vacker !!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen