Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du.


Vågorna kommer in och sköljer över mig.

Vare sig jag vill eller inte,

kan inte sakta ner dem eller stoppa dem.



Jag vet att dina händer finns där,

om jag behöver dem.


Men mina är trasiga och kan inte längre greppa.


Det som glödde i mina ögon,

det starkaste ljuset på länge.


Har börjat att ebba ut, likt tidvatten.


Om jag inte får stopp på dessa förbannade vågor

så kommer det att dö ut totalt.


Men det finns en räddning.


Du.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean