Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the truth


på randen av allt

ingen aning om vad jag skriver nu
antagligen det enda sanna ur mitt hjärta
jag orkar inte tänka mer
oroa mig
fundera
tänka (som sagt)

allt ordnar sej till det bästa eller inte så småningom
kom bara ihåg att ta tillvara på
och vårda det du bryr dig allra mest om
glöm aldrig bort dina prioriteringar och vad just Du
lever för
för det är när vi glömmer bort oss själva
som vi hamnar i förtret
och gör oss själva olyckliga

och det är väldigt dumt
och onödigt.

bättre lyssna på sej själv ändå
intutioner
känslor av...

lyssna på sagan om sanningen
som ditt eget hjärta försöker berätta för dig




Fri vers av deepundermyskin
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin