Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jakten på henne

Färdas snabbt snabbt fram
ljusen blir till grå streck
snabbare snabbare
hör ljudet från bilens däck

Fort fram innan kniven skär hennes hand
Överdos dock igen,
bölar skriker
"Jag vill hem!"

Till hennes hem,
vi delar ej lika
hon har lite mer
hon har mycket mer
men vill ha desstu fler

Jag kan inte hålla inne längre,
måste skrika ut
måste bort här ifrån
springer till vägens slut
springer,
hör ljudet från bilen
...tut...

Slutna ögon,
stängd.

Överkörd i jakten på henne

Så lev nu med denna skam,
med den sista blick jag gav
med de sista ord jag sa

"Nu lär ni dansa på min grav"




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely