Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan graven

Mörkt ensligt ljudlöst
mitt meddelande till dig

Rött högljutt
från andra sidan graven

Gråa toner omringar mig
varför håller du inte bara käften med dig

Borta, väck, död
lämna oss ifred
Men du har kommit för att gå igen,
det var mediumets besked

Vet inte vad som är sant
och jag vill nog inte veta
måste gå vidare

ensam, på egen hand
men när tiden är inne kommer vi att mötas,
så vänta
på Guds egen himlastrand




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-05 08:06



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Härligt att promenera på en himlastrand...skönt flyt.
2008-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Medier ljuger.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely