Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spräng mig nu!

jag vill att du spränger mig nu
för du laddar mig inifrån
med elektroner och neutroner
det blixtrar i mig
och jag tror att det är skönare att sprängas
för blixtrar är läskiga och gör ont




Fri vers av KremlingeN
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-07-25 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN