Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap sökes

Varför vågar vi inte?
Vi väntar på nästa ögonkast
men vågar inte möta det
Vi som båda stått vid världens kant
I en slags parallella liv
Läkta handleder på armlängds avstånd
Skulle vi locka varandra tillbaka
Är vi inte klokare än så
Vi söker ju bara någon
som vågar lyssna
även till det
som inte får sägas




Fri vers av Amanda Duregård
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Duregård