Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För frisk, för sjuk

Jag bönfaller om hjälp och räddning
Jag berättar om skräcken och ilskan
Jag gråter av rädsla för att bli sviken
Samtidigt skrattar något hånfullt
när dörren stängs framför näsan
Det var väl det jag visste
Du har inte någon rätt
Du måste förtjäna omtanken
Du är dum som tror på räddning
Sluta hoppas
Sluta kämpa
Ställ dig vid stupet och flirta med döden
Vågar du inte hoppa
Är du inte värd att rädda




Fri vers av Amanda Duregård
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-05 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Duregård