Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

Det gick fort
var snart borta
en bekräftelseboost
med läppstiftssmak




Fri vers av Amanda Duregård
Läst 548 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-08 15:14



Bookmark and Share


    deb8
"I kissed a girl and I liked it..."
2008-09-08

  Malin Magnusson
Vi alla behöver en då och då ... :)
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Duregård