Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till pappa

Långsamt börjar livet vakna
jag drömde att du dog inatt
Konstigt, det brukar ju vara jag
som är närmast döden
Men inatt var det du
som lämnade mig

Benen darrar
närmar sig morgongolvet
med sin kalla hinna
Du kräver inget av mig
Du älskar mig

Du älskar mig
även när jag faller
När möjligheterna är stora
men utsikterna små
Och orsaken till att stiga upp
är att man slipper drömma




Fri vers av Amanda Duregård
Läst 719 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-08 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Duregård