Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig från täckstiften

Vi är för vackra för att gömma oss
Men alternativet är så hårt
Så mycket skönhet
vi har möjlighet att köpa
utan att bli mera sedda
Det är svårt att inte tro
på super-BH och diet
När man vet att jag blir dömd
och dömer
Befria mig från måttstocken
Rädda mig från täckstiften
Gör det möjligt att se
min dotter i ögonen
och utan att skälva på rösten,
ropa att vi, vi är de vackraste




Fri vers av Amanda Duregård
Läst 567 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-05 14:14



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Viktiga saker att få säga så det hörs.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Duregård