Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etiketter

Ibland älskar jag att drunkna
i etiketterna
Stämplar mig gärna hårt i pannan
Ett blåmärke kan väl inte skada
Bara jag får vara
en av de
de icke levnadsglada

De dagarna trivs jag
med journalerna
och gömmer mig
i sagorna
Om någon annan
Som överlevt
ett skott
mot pannan

Men jag vet
att för att bli fri
är identifikationen
sekundär
Jag måste våga
vara
nu
och här




Fri vers av Amanda Duregård
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Duregård