Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fick sina vingar

De hittade henne på taket
med utsträckta armar
För hon hade äntligen
lärt sig att flyga
Du får inte hoppa, sa de
Dina vingar är en sjuk fantasi
Hon hade fallit i många år
och nu äntligen fått vita vingar
Men hon hoppade inte
Fick aldrig pröva att flyga
Aldrig slå kinden mot asfalten
Hon bara fortsatte att falla
In i mörkare avgrunder
Nu har hon inte ens
sina vingar




Fri vers av Amanda Duregård
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Duregård