Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Dig med mina ord





Jag har under alla dessa

långa, långa år

älskat Dig

utan att träffa Dig

utan att kyssa Dig

utan att röra Dig...



Jag älskar Dig

med mina tankar

Jag älskar Dig

med mina ord


men ändå


Jag älskar Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 712 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-09-05 18:06



Bookmark and Share


  aol
så gripande berörande vackert
2008-11-22

  Alfie M
Sorgsamt och vackert, Sumeja!
2008-09-06

  nina DeBono
Så igenkännande, så slående! Vackert.
// nina DeBono
2008-09-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så kan det vara
man faller som en
slägga bara...
2008-09-05

  Lejonhjärtas poesi
En underbart vacker kärleksförklaring i tanken såväl som i kärlekens varma ord, vackert.
2008-09-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Vilken kärleksförklaring! Oemotståndelig... Hälsar vännen Fredrik
2008-09-05

  Blomster
Den här dikten är verkligen fin och du förmedlar känslan så bra att jag själv känner en tung sten i mitt bröst...
2008-09-05

    ej medlem längre
Får en känsla av att det finns en dröm här... om en partner som är värd din kärlek... men som ännu hör framtiden till... eller kanske forntiden... ett minne från förr. En kärlek som väntar på sin fullbordan.
2008-09-05

  friheten
Väldig fin
2008-09-05

  anits VIP
Så fint så underbart du skriver
talande och målande med ett
visst vemod
2008-09-05

  Mr Lindemann VIP
Fint och på något sätt skimrande vackert med en ömhet som slår det mesta!
2008-09-05

    Jojjan
Du skämmer verkligen bort dina läsare, ännu en otroligt vacker dikt :)
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic