Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en spik i väggen (utifall att)

Någon gång
i en tavla av en poet
vill jag sitta och bara vara vacker

ramen, den ska vara guldfärgad
inte för att jag gillar det
nej, jag hatar guld lika mycket som du gör

just därför att guldfärgade ramar
går dig på nerverna
ska jag någon gång
vara vacker i en tavla

och du ska vara väggen
bakom




Fri vers av aPorcupine
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 12:23



Bookmark and Share


  Kakaan
Vacker och lite smått retfull
Gillart =)
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine