Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden



drömmen låg insvept i avsked

och gick genom gränder

vi aldrig gått



ändå var stan byggd av våra fotsteg

och genomsyrad av din doft



överallt sökte jag dig



men var ensam i en stad

i stark sol

fullsatt av främlingar



och jag kände:



allt detta blir jag


utan dig



















Fri vers av Alfie M
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-05 20:24



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Nästan lite mytiskt, mystiskt skrivet... ska tänka på dem när jag trampar Delhis gator om lite drygt en månad.
2008-09-05

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet, min vän.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M