Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men alkoholen hjälper nog till


Jag tror det lossnar nu..

Orden flödar igen, rinner ut. vibrerar.
Starka, stolta.

De har döljt sig,djupt inom mig.
Allt som krävdes var att jag skrapade en sista gång på ytan.
Men falskan i min hand gjorde sakerligen allt lättare!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy