Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

patraskens skeende

bilderna du bär inom ditt bröst

fotografier av svunnen längtan

du affischerade våra drömmar

stod dig själv allra närmast

du förliste vårt skepp
innan det ens lämnat sin stilla hamn

låt mig frustrera dig, min käre imbecill

bilderna du bär inom ditt bröst

i förpestad mull och sot

må dom för evigt ligga begravda




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson