Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett kallt, blått ljus

filmerna, sajterna

flödar och flimrar

framför våra ögon

tills de börjar värka

overkligheten bombarderar oss

från alla håll

köp, köp

shoppa dig lycklig

ALLT går att köpa

delta i jakten på pengar, pengar

bli Mammons slav

köp dig ofri





Fri vers av neleh
Läst 321 gånger
Publicerad 2008-09-06 04:37



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Shop 'til you drop - ett perfekt recept mot olycka och andra hemskheter; håll konsumtionssamhället rullande, tänk inte på återvinning och verkliga behov...
Bra tankar som föder flera.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

neleh
neleh