Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I självupptagenhetens tid

de går förbi med tomma ansikten, ser inåt, upptagna med sig själva,
upptagna med sina problem, med ME, ME, ME, bara ME, bara ME

girigheten har bitit sig fast i deras ansikten, jag vill ha, vill ha, vill ha,
vill ha mer, mer, mer, mer pengar, mer ALLT

de går förbi och pratar i sina telefoner om ME, ME, ME, och jag och
sen sa jag, bla, bla, bla, orden smattrar i luften som ett meningslöst
DIS




Fri vers av neleh
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-10 22:09



Bookmark and Share


    Issand.
japp. så är det.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

neleh
neleh