Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksam

sitter här, tacksam att jag lever, inuti är det som är viktigt,
tacksam att jag fortfarande andas

andas in, andas ut, ser fram emot möten, färger,
ljud och rörelse


sången, himlen, lyssna och se, se färgerna hur de lyser,
i vackra nyanser


minnen, längtan, tidens illusoriska trådar, väver mig in, in, in...


djupare, på en annan nivå, sjunker jag in i min andnings
helande magi


jag vet var svaren finns, behöver inte vara orolig, förvirrad, jag
känner, lever, rör mig genom landskapen


läste en poets ord, kände att han är nära, fast han levde
för många hundra år sen






Fri vers av neleh
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neleh
neleh