Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GAMLA MÖNSTER




avlägsnar mig sakta

från den inslagna vägen

den som är så trist

så upprepning, så kylig, så ensam

den upptrampade gamla stigen

där har jag gått alltför många gånger

instängd i ett mönster

inne i ett mönster

fastlåst, fjättrad

i ett obehagligt, otäckt mönster

känner ilskan växa, nu räcker det

det är dags att ge mig själv valet

DET ÄR JAG SOM VÄLJER

I MITT LIV


ingen annan




Fri vers av neleh
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neleh
neleh