Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIRAKEL

hon hade lyssnat på för mycket
prat, ord, ord, ord
som trummade mot öronens inre sköra
FRAGILE
inuti öronen finns
märkliga lanskap
ett vatten, en hammare
och så vidare

att allt fungerar
är ett mirakel…
andning, blodet som flödar hela, hela tiden
ögonen som ser och ser
mer och mer
urskiljer kontraster, färger, ljus, mörker




Fri vers av neleh
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neleh
neleh