Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just när jag precis ska gå

Din hand på min då jag ska gå.
Den sliter.
Den drar.
Försöker desperat hålla mig kvar.
Varför tar du alltid min hand bara då.
När jag precis ska gå.

Säg det.
Säg att du vill att jag ska stanna.
Då gör jag det.
Förstår du inte det.
Då stannar jag.
Bara du ber mig.

Men du förblir tyst.
Tittar bort.
Och jag vänder mig om för att gå.

Men innan min hand landar på dörrhandtaget.
Är den där igen.
Din hand på min arm.
Varför alltid då.
Just när jag precis ska gå.




Fri vers av Glittra G
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-06 14:28



Bookmark and Share


  berxper
I sista sekunden...
En rädsla för att våga be om:
-snälla stanna, jag behöver dig!
Din text är väldigt fin!
...och lite bräcklig...
2008-09-09

  korpfjäder
Så mycket längtan i den texten
så mycket kärlek
och det är inte svårt att se blickarna tala, om de bara möttes...
2008-09-06

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Den Där "Handen" Verkar Otäck Till Sin Natur.
-Gör Dig Av Med "Den"....omgående!!!!!!!!!!!!!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G