Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är längesen



sekunden efter de avslutande orden

när du drogs bort under mina fötter




och blev ett fyrljus

i horisonten




det kom ett födelsedagskort

efter fyra år

från en stekhet strand

i en övärld långt bort




på fotot ler du, om axlarna

hänger traktens alla barn

med solbrända armar och

jag är



längesen













Fri vers av Alfie M
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 20:29



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet, om saknad, längtan och kanske sökande.
2008-09-07

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M