Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(^v^)


Hört sett och tänkt

 

~

"Jag måste vara ledsen klart först!!"

 

"När ska vi nära nära och inte bara döda döda?"

"Nära är inget avstånd."

 

"När glittret ute glänser mer än glöden glänser inne, glufsar glupsk på farlig slickepinne."

"När Gud skapade mannen skojade hon bara!" 

 

 

"Ibland fladdrar magen iväg. Då blir det korsdrag."

"Dick, kom!" - barndomsschäferns inkallning.

"ÄLGKÖTT!" - två bonnkatters inkallning.

"å e lita dumma å e lita katta å fam va'n bak å vit va'n farrt å katta pang kojjen kom hem näe!!" - av min bror återberättad saga på en grisblink.

 

Om förlossning:

"Hur känns värkarna?"  "Spysjuk i knävecken!"

mer: "Hämta upp fan själv får jag strypa han!!"

 

amningstider, klockan 03:

"Ja du åker å köper saltgurka!!" 

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri