Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad är nu poesi... en plats att bära sig själv...


Poesi

Poesi är

...för mig


när ingen sätter

...plåster för min mun


när ingen sätter

...plåster på min tunga


när ingen bakbinder

...mina händer


eller förvägrar min plats

...i universum ...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-07 10:50



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Prunkande Poesi I Världsalltet-
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna