Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bror har nån form av självsvältning han är 7


7 år och bleknar bort

När du sätter in handen under dina revben,
ovanpå huden,
det får mig att må dåligt.

När du drar in magen,
visar dina revben,
när du böjer dig ner,
visar din ryggrad.

Älskade lillebror,
du är bara 7år,
och du börjar
redan blekna bort.




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 374 gånger
Publicerad 2004-05-13 00:37



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vill inte sätta ett betyg - det vore fel. Vill bara säga att jag uppskattar denna dikt väldigt mycket, och önskar din lillebror all lycka och alla fina drömmar i världen. Kram!
2005-05-08

  Pimmelina
floder av tårar. hoppas allt blir bra
2004-06-05
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart