Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en tid...

Idag satte jag de hjärtan

av kristall

du gav mig 

i morgonsolens solstrålar

från mitt fönster

som en bitterljuv påminnelse

att jag en gång

varit älskad 




Fri vers av Bellissima
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-07 14:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Du har iaf varit älskad, det är det många som inte har varit.
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima