Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplever allt på nytt

 

allt är nytt

varje gång

 

med dig..

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 380 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-07 16:15



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ja, den var på pricken!!
2009-01-07

  Mr Lindemann VIP
Att kunna var en sdan nyhet för någon
En sådan händelse som ger
Eller möte som fördubblar
2008-09-07

  Lyckohäxan Enediel
Kort och fint!
2008-09-07

    Nattviol
mm
få rader
med mycket känsla
och igenkännande!!

; )
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Noomi