Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum

 

expanderar

med ljusets hastighet

varje dag

det finns plats för alla

och inte kommer vi att

bli flygsjuka

med tankens

hastighet

förflyttar vi oss

så skyskrapan i Dubai

på 198 våningar

bye bye




Övriga genrer av papessa
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-07 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja allt är relativt.. beroende på vilket perspektiv man har. Det är spännande att låta tanken resa iväg så här.. som i din fina text
2008-09-07

  aol
ja så är det ler
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan