Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÄNKER MIG I ORD

 

 

 

Dränker mig i ord

som dränker mig

Dränker mig med missmod

Dränker med självömkan

Tycker synd om

För det är jag så himla bra på

Livet skulle det bara vara såhär

Så hade jag önskat mig nått mera

Nått annat än detta

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-08 18:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag tar mitt liv med popmusik", som Docent Död sjöng.

Men, som jag tidigare framhållit: Man har enligt min mening rätt att tycka synd om sig själv.
De som känner sig hotade av att man gör det är troligen sådana som själva tycker synd om sig själva och är rädda att rappningen skall krackelera.
2008-09-08

  Trädflickan
Känns så trist å eländigt ibland. Man frågar sig ska det va så här?!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen