Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hemmafrus rekreation

sömnlös och uttråkad
melankoliskt fördärv

och stilig var jag aldrig

utsvulten på ömhetsbevis
frustrerad (!?)

nej, som sagt
stilig det var jag aldrig

det skapades en ivrig hunger
en lust av uppäggande förslag
bohemiskt fräcka toner

men du ska veta
att stilig var jag aldrig

kom sätt dig här bredvid
undanröj alla spår av skuld
låt dig sakta bestigas
av liderlig vår


men stilig?


nej,
det har aldrig riktigt varit min stil.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 591 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-08 19:12



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
cool dikt
och snygg bild
2008-09-15

    pilsner2b
Bra....
2008-09-14

    jeanette nyberg
Du har missförstått min text , flicka lilla.

att vara hemmafru är det finaste som finns om den man lever med uppskattar det. Det är det jag skriver, ingen tar din börda, det får du göra själv, men av kärlek orkar man vidare.
2008-09-12

  KevinBroberg
Stilig text, kan inte skriva konstruktivt utan bara skriva att jag njuter.
Att jag njuter, helvete vad bra det är.
Vart får du alla bilder ifrån?
2008-09-08

  Bjarne Nordbö
Gillar helt enkelt denna. Japp.
2008-09-08

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det inte fråga om stil.
Jag bara är motbjudande, vad jag än hänger på mig.
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson