Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?


Varför ska vi vara rädda att gå ut när det är mörkt?
Varför ska våldtäckter ske?
Varför vänder vi andra kinden till när vi ser någon som behöver hjälp?
Varför vågar vi inte säga emot när någon gör oss illa?
Varför?




Övriga genrer av elinbelin
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin