Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAKA OM MIG

 

 

Skaka om mig

Rör vid mig

Jag sover med öppna ögon

Själen med stängd dörr

Smärtan transformeras i hela mitt jag

Skaka om vakna mig

Ser inget idag

Slowmotion tröga tankar

Trötthet i själen

Skaka om mig vakna mig

Faller i bitar sönder

Hittade aldrig mig själv ju

Som jag trodde jag skulle göra

Ångesten besteg mig igen

Åter igen fallen ängel till marken

Sorg speglar

Tunga tunga suckar andas

Kan någon

Skaka om

Vakna mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-08 22:10



Bookmark and Share


  anits VIP
En stark text jag känner
så väl igen mig
Kramar
2008-09-08

  Gunilla VIP
Undrar om inte du själv
skakar om vaknar dig
med denna skakande
dikt!
2008-09-08

  Elaine.S VIP
En känsla väl beskriven...
"Jag sover med öppna ögon

Själen med stängd dörr"
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen