Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte tid att ge någon beskrivning


Tiden gick så fort

Tiden gick så fort
Jag hann inte höra vad du sa
Har du, förresten, sett min klocka

©Miragen2007




Fri vers av bo.rackson
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson