Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Scared of the what´s 2 come


Ljudet av sirener

Det välbekanta ljudet av sirener
ljudet av någons skrik
ljudet av mina andetag
som flämtar av panik

En gång för mycket,
nu har det blivit nog
när jag ser ditt sorgsna ansikte,
täckt av ditt sorgsna blod

Ljudet av min värsta mardröm som spelas upp igen
orden från en annan,
antagligen en vän

Jag ser ditt sista andetag
då det rymmer från din mun
Jag ser när dina ögon slocknar
och när din blick lämnas tom

Jag hör ljudet av sirener
ljudet av panik
Jag hör ljudet av hjärtan krossas,
då du förvandlas till ett lik




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-09 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely