Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling i ljusblått

Kalla händer över ryggen
Andetagen runt midjan
Snärjer snörper åt
en billig korsett

En sten i ett bröst
fast upp och nervänd

Från allt till allt
Dina smala höfter
feta röst
sammansvärjande
plågoris
två
mot livet




Fri vers av Jonathan Ilja
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-09-09 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ilja
Jonathan Ilja