Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckorus!

Det flöt så varmt innuti mig, spred sig rakt igenom mig.
De orden, uppskattning, bekräftande och jag blev stolt.
Lycklig!

Det var en sådan upplyftande känsla, vacker, omslutande och jag var glad!
Gladare än jag varit på mycket länge.
Den känslan kan jag leva på så oerhört länge.
Jag ska plocka fram den i mina svåra stunder, så att jag kan påminna mig själv om att jag har uträttat något bra!
Att jag, kan och att jag visst duger till!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 10:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jomenvisst skall man intala sig att man duger i ett nu och även i ett då.
I framtiden har du då garanti på att duga
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy