Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN STÄNDIGA OVISSHETEN TAR DÖD PÅ MIG

 

 

 

Jag vet att jag inte skriver bra just nu

Mest bara tunga suckar och ord kommer från min mun

Grubblar tänker gräver djupt i min onda svär

Ilskan poppar upp ibland den bankar skiten ur mig

När ilskan och vreden kommer så får jag nästan black out

Vreden vrider om mitt bröst och trycker sina sylvassa klor i min hud

Inom mig dunkar vreden som en tidsinställd bomb

Jag erkänner fullt och helt att jag har svårt att tappa kontrollen

Kontrollen behöver jag för att hålla ihop mig själv

För att inte ramla sönder i bitar

Känner ingen framtidshopp längre

Känner bara en tyngd av sorg på mitt bröst

Känner vilda tankar röras runt i mitt huvud 

Orkar snart inte mycket mera till

Ovisshet ovisshet ovisshet

Den ständiga OVISSHETEN

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-10 16:49



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Håller med föregående talare
2008-09-10

  LassO
Been there, felt that... ovissheten är hemsk speciellt om det inte beror på ens egna beslut utan andra...
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen