Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart lyster

 

I  kärnan av väsendet
lyser stjärnorna svarta

fäller ut sitt ljus
i den smalaste strimma

för en fjäril
en enda dag

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-07-27 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth