Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orubblig donna

jag ilsknar när jag blott ser dig i tanken
drunknar av vemod när jag blickar tillbaka

( dunkelt reningsverk )

bultande hjärtan är inte min vardag
inte heller ska så bli

vandrar här i slitna gravkammare

---->smilar alltför lättsamt

nej, nu får jag be er om tystnad
tycker mig höra en stilla bön
rosaskimrande och skallande tomma ord

tack, men jag måste avböja

( dock inte tyvärr (!) )





egocentrisk parkering påbörjad (!)




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-11 16:06



Bookmark and Share


  Fredric
gillar det tunga och mörka i dikten. Ditt språk talar med vass tunga, svärtan lyser igenom orden.. lite märkligt dock med vissa parenteser.. Det som speciellt är vackert är;
bultande hjärtan är inte min vardag
inte heller ska så bli

vandrar här i slitna gravkammare
2008-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Cool, punkig bild.
Det var visst Helen of Troy som kom på det där med klippbokstäverna ("gisslantext").
Så skapade hon Sex Pistols-logon.

Du menar..."Kan vi inte försöka igen"-bönen?
2008-09-11

  jokerdam
gillar bilden
2008-09-11

  coffe
grumlig och vass..tankar i mörker och mystiska tassar..du målar underbart med ditt vemod..c
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson