Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, känslan i skrivande stund.


Orka

murken mage ihålig

hunger/omättlig

likgiltighet snuddar matriser

komplett ödmjukhet sover

ögon vill inte se men
blundar de ser de inåt
Värken stegrar i drömmen

belöningen för andetag uteblir

dag växer till år, komprimeras
till vaggande fosterställning

utan att veta frågan
plågar svaret just utom räckhåll
synligt men ej tillgängligt

en faders första tår
vid barns födelse
lycka men samtidigt sorg

ansvar försvarslöshet
svaghet som främsta styrka

fiende
saknad
äter tro
gnager
förlöser oro bortom alla ord
bortom livet, bortom bortom




Fri vers av Mr Lundgren
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-09-11 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren