Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt förälskad

Jag skriver ditt namn på ett papper
för att sedan sudda ut det igen
hoppas att ingen ska se
det är bara jag som vet om.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 884 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-11 16:41



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
oj oj oj hur många gånger har man inte gjort samma sak!

och lika generad blir jag varje gång....
trots att ingen ser...
för det är det väl inte...?
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér