Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAMMA

 

 

 

Mamma jag tror jag måste lämna dig

Mamma du försvagar mig på alla sätt och vis

Mamma du gör mig till ett litet barn igen

Mamma därför måste jag stå  upp för mig själv utan dig

Mamma du gör att jag far illa mentalt

Mamma du gör dig själv illa då gör du mig lika illa

Mamma hur mycket skuld ska jag betala tillbaka till dig när är du nöjd

Mamma du tar energin jag har

Mamma jag måste försvinna ett tag för jag har ett liv mitt liv att leva

Mamma jag vet att du inte kommer att förstå så har du alltid varit

Mamma du går med dina skygglappar som du alltid gjort

Mamma om du älskar mig låt mig då vara

Mamma jag måste gå nu

Mamma du får ta hand om dig själv nu

Mamma jag går själv

Jag kan gå själv

Jag reder mig själv

Har mig själv att falla på

 

     




Fri vers av Fånga dagen
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-11 23:27



Bookmark and Share


  sunflower
stark av dig o du kommer att må bättre.

Detta är inte för evigt du

Står som ditt stöd
2008-09-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Modig, sorgsen.
Du har ingen skuld till henne.
Det är bara hon som väcker den i dig
Jag ger dig en liten lyckospark i baken
Skönt att höra att du lyssnar till dig själv
2008-09-12

  Trädflickan
Ja, du behöver nog komma ifrån henne.
2008-09-11

    eva m h
Dags att gå....
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen