Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går förbi där ibland

Jag går förbi där ibland,

Dit jag gick med ett hjärta
fyllt med lust och välbehag.

Å där jag gick ifrån med ett hjärta
lika ensamt och ensligt som
pojken
på den grusiga skolgården.


Jag går förbi där ibland,

Tänker att snart är det vi igen.
Snart är allt som det en gång var,
fast bättre.

Tänker att du tänker likadant
Varje gång
du passerar.


Jag går förbi där ibland,
Jag går förbi

men jag stannar aldrig.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 23:30



Bookmark and Share


  Mal
Åh, va bra! :) välskrivet på ett enkelt vis. Fint!
2008-09-12

    medlidande
åh.
mitt hjärta slår dubbelslag.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér