Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen


Här ska tiden stanna

Titta noga.
Se hur mina lungor kämpar för få in och ut luft.
Lyssna noga.
Hör hur mina djupa andetag fyller ut tystnaden.
Lägg din hand mot mitt bröst.
Känn hur mitt hjärta slår tunga slag.
Titta mig djupt in i ögonen.
Lyssna varsamt på vad jag har att säga.
Förflytta din hand från mitt bröst.
Greppa min hand och håll den hårt.
Fäller jag en tår, faller den för dig.
Här ska tiden stanna.




Fri vers av Nattpoet
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet