Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen


Ängeln

Ett leende när jag tänker tillbaka
en tår när jag tänker på framtiden

likt en ängel kom du ner från himmelen
nu är du kallad hem, bort från mig

men minnet av dig kommer att finns kvar
som ett ljus i mitt slitna hjärta

ett avsked som bara sker en gång i livet
det finns ingen som kan ta din plats

istället ett tomrum med bara en låga
som en enda stjärna i den mörkaste natt

utan min skyddande ängels varma hand
fruktar jag vinternattens kyla

ingen kraft att fortsätta min färd hem
viljelös att söka lyckan som aldrig stannar

nattens grep hårdnar om min trötta själ
vi ses vid ljuset min underbara ängel




Fri vers av Nattpoet
Läst 642 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-14 10:18



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"nattens grep hårdnar om min trötta själ
vi ses vid ljuset min underbara ängel"
Smärtsamt vackert!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet