Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sista shot

Jag hör änglarna sjunga en sista vaggvisa
och dom begraver mig under ett pilträd

Leksam kärlek så barnsligt naiv
tron på att kärlek är för evigt

Skratt och ömhet
smek och tafatta kyssar

Så en dag blir ens hjärta en söndertrampad cigarett
under foten på den man trodde va den ängel som fans på jorden för din skull

Allt för länge har jag försökt dricka bort smärtan
men jag kommer inte lyckas förrens jag sätter öppningen mot min mun

Min alldeles sista shot




Fri vers av Nattpoet
Läst 440 gånger
Publicerad 2009-06-27 01:08



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
Har aldrig gillat shots, de är för starka. Känns som man ska ramla ihop o dö. Fy vad äckligt!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet